logo bilde

Til baby

Babypakke med stavmikser og babytallerken

Babypakke med stavmikser

Velkomstpakke 16251 besøk

Få en stavmikser som er perfekt til grønnsaksmos og fruktmos, Babymat, Mummifamilien tallerken og 2 babybøker i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 133774 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 143488 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

Babypakke fra Skoringen

Babypakke fra Skoringen

Babypakke 8758 besøk

Skoringen har satt sammen en eksklusiv babypakke, som inneholder lekre kvalitetsprodukter til glede for deg og din baby. Babypakken koster 60 kroner.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 29357 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 58039 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 6211 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken.

Babypakke med bie-sekk og stableklosser

Babypakke med bie-sekk og stableklosser

Velkomstpakke 2231 besøk

Få en søt liten Bie-sekk for de aller yngste, Mummi stableklosser og 3 babybøker i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 12798 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

Babypakke med kosedyr og bestikksett

Babypakke med kosedyr og bestikksett

Velkomstpakke 947 besøk

Få et Mummifamilien bestikksett, Lille elefant kosedyr, minnealbum, søt sangbok i pekebokformat og suksessboken Elefanten som så gjerne ville sove i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 5576 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, Elefantrangle og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke 2265 besøk

Barn elsker dyr. I denne velkomstpakken fra Goboken får barnet ditt Dyrelyder, Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården.

KIWI LilleGo' startpakke

KIWI startpakke

Babypakke 46799 besøk

LilleGo' startpakke fra KIWI inneholder et utvalg av LilleGo' og Liberoprodukter. Startpakken er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder.

Nettbutikker

Babyshop.no Lekmer.no Mimmis.no BarnasBesteButikk.no Lappeliten.no Småungene.no Dreamkids.no Reimashop.com Adlibris.com Nordicprint.no Festkompaniet.no Eurotoys