logo bilde

Til babyen

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 74834 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

Babypakke med Hakkebakkeskogen sengesett

Babypakke med sengesett

Velkomstpakke 23609 besøk

Få Hakkebakkeskogen sengesett fra Turiform, Kardemomme By gaveeske med emaljert tallerken og kopp og Jumbo som dro ut i verden av Thorbjørn Egner i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 74241 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

Min Nestlé Club velkomstgave

Min Nestlé Club velkomstgave

Kostnadsfritt 14421 besøk

Meld deg inn i Min Nestlé Club og få en gratis velkomstgave. Velkomstgaven er 1000 poeng til Min Nestlé Club's poengshop, som du kan benytte på diverse produkter. Min Nestlé Club er en gratis tjeneste som du kan melde deg ut av når du vil.

Babypakke med kosedyr og babyteppe

Babypakke med kosedyr og babyteppe

Velkomstpakke 310 besøk

Få et mykt babyteppe, Lille kanin kosedyr, minnealbum, Babystrikk og Den lille kanin som så gjerne ville sove i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 16260 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 31833 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus. Du får også 1 stykk refill gratis.

Babypakke med stavmikser og mye mer

Babypakke med stavmikser

Velkomstpakke 1769 besøk

Få en praktisk stavmikser, Mummi kopp og tallerken, Mat for barn, Barnet ditt 4-8 måneder og Mummitrollet leker gjemsel i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 10295 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 4963 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 2601 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, 10 milepælkort og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Supersøt velkomstpakke fra Goboken

Supersøt velkomstpakke fra Goboken

Velkomstpakke 585 besøk

Akkurat nå har du mulighet til å få en supersøt velkomstpakke som er skreddersydd til å hjelpe ditt barns utvikling. Inneholder bleieveske, mykbok, kartongbok og milepæl-kort. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke 1595 besøk

Barn elsker dyr. I denne velkomstpakken fra Goboken får barnet ditt Dyrelyder, Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.