logo bilde

Til babyen

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 57556 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 55008 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

Babypakke med babyteppe

Babypakke med babyteppe

Velkomstpakke 8968 besøk

Få en velkomstpakke med babyteppe, Babyens hemmelige språk, Mummitrollet fotoalbum, rangle fra Teddykompaniet og Tassens små bøker (9 små bøker) fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 12253 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 24092 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus. Du får også 1 stykk refill gratis.

Babypakke med stavmikser

Babypakke med stavmikser

Velkomstpakke 2570 besøk

Få en babypakke med Philips stavmikser, Mat for barn, Mummi kosedyr, Mummi kopp og tallerken og Barnet ditt 4-8 måneder i velkomstgave fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 6550 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 4763 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 2425 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, 10 milepælkort og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Supersøt velkomstpakke fra Goboken

Supersøt velkomstpakke fra Goboken

Velkomstpakke 392 besøk

Akkurat nå har du mulighet til å få en supersøt velkomstpakke som er skreddersydd til å hjelpe ditt barns utvikling. Inneholder bleieveske, mykbok, kartongbok og milepæl-kort. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Babypakke med Lille kanin kosedyr og Mummi bestikksett

Lille kanin kosedyr og Mummi bestikksett

Velkomstpakke 1147 besøk

Få en velkomstpakke med Lille kanin kosedyr, Mummi bestikksett fra Hackman, boken Den lille kanin som så gjerne ville sove, boken Hva sier dyreungene og boken Lydene på landet fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke med spennende dyrebøker

Velkomstpakke 1469 besøk

Barn elsker dyr. I denne velkomstpakken fra Goboken får barnet ditt Dyrelyder, Den lille dyreboken og Finn dyrene på bondegården. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.