logo bilde

Til barna

Førskolepakke med Bergans tursekk

Førskolepakke med Bergans tursekk

Velkomstpakke 1371 besøk

Få en innholdsrik tegnekoffert i tre, den lærerike boken Lek og lær med dyr og valgfri rosa eller blå Bergans tursekk i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Hakkebakkeskogen sengesett og 2 barnebøker

Hakkebakkeskogen sengesett og 2 barnebøker

Velkomstpakke 6335 besøk

Få et Bamsefars fødselsdag sengesett og 2 barnebøker i velkomstgave fra Bokklubben Barn. Dyrene i Hakkebakkeskogen er høyt elsket av barn i alle generasjoner og del av vår felles kulturarv.

Vareprøve Lifeline Care BARN

Lifeline Care BARN

Vareprøve 1092 besøk

Bestill en gratis vareprøve på Lifeline Care Barn. Kan brukes fra fire ukers alder og sørger for anbefalt daglig inntak av Omega-3 og D-vitamin iht. helsemyndighetenes anbefalinger.

Thorbjørn Egner gaveboks og sengesett

Thorbjørn Egner gaveboks og sengesett

Velkomstpakke 203 besøk

Få en gaveboks med Thorbjørn Egners samlede fortellinger og nydelig Bamsefars fødselsdag sengesett i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Karsten og Petra-pakke med kosedyr

Karsten og Petra-pakke

Velkomstpakke 184 besøk

Få en Karsten og Petra-pakke med DVD, puslespillbok, jubileumsbok med 5 historier, aktivitetsbok og kosedyr fra Barnas Egen Bokverden.

Gratis på 1500 kr til barneprodukter

Gavekort på 1500 kr til barneprodukter

Velkomstpakke 596 besøk

Her kan du få utrolige 1500 kroner i velkomstgave fra Barnas Egen Bokverden. Man må velge 3 bøker og etter det kan man velge produkter som kosedyr, babybestikk, sengesett, tegnekoffert, drikkeflasker og mye mer til ditt barn.

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Velkomstpakke 923 besøk

Få et gavekort på 1000 kroner som kan brukes til barnebøker, filmer og andre ting produkter fra Bokklubben Barn.

BRIO gåvogn og 2 barnebøker

BRIO gåvogn og 2 barnebøker

Velkomstpakke 93 besøk

Få en BRIO gåvogn og 2 barnebøker i velkomstgave fra Bokklubben Barn. Gåvognen fra Brio har lært barn å gå i generasjoner og er ypperlig i tiden barnet ditt lærer seg å gå.

Kardemommeby sengesett og bøker

Kardemommeby sengesett og bøker

Velkomstpakke 4026 besøk

Få Kardemommeby sengesett fra Turiform, Karius og Baktus og Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Ryggsekk, matboks og barnebok

Ryggsekk, matboks og barnebok

Velkomstpakke 1079 besøk

Få en stilig ryggsekk, grønn traktor-matboks og en valgfri barnebok i velkomstgave fra Bokklubben Barn. Du kan velge mellom en rekke kjente og populære barnebøker.

Barnepakke med elektrisk tannbørste

Barnepakke med elektrisk tannbørste

Velkomstpakke 710 besøk

Få en Philips Sonicare EasyClean, Emil bokhus med fire herlige bøker om alt det gøyale Emil finner på, boken Vi baker og boken Ut i trafikken i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Gratis bokpakke med søte bøker til 1-åringen

Bokpakke søte bøker til 1-åringen

Velkomstpakke 807 besøk

Få en bokpakke med søte bøker til 1-åringen som inneholder God morgen, god natt og God natt, lille venn i velkomstgave fra Goboken.

Gratis dyrepakke fra Goboken

Dyrepakke fra Goboken

Velkomstpakke 702 besøk

Barn har alltid vært fasinert og opptatt av dyr. I denne velkomstpakken fra Goboken får du barnebøkene Kjære dyrepark, Titt inn i dyreparken og Dyrevenner hånd i hånd, som alle er tilpasset ett-åringen og i kraftig kartong.

Gratis barnepakke fra Twinsy

Barnepakke fra Twinsy

Velkomstpakke 708 besøk

Få en velkomstpakke fra Twinsy med den lettleste boken Isa+Bea, lydbok, strikkebok med utstyr, klistremerker med glitter og en veske.