logo bilde

Til gravide

Stellevesken fra Carena

Stellevesken fra Carena

Kampanje 4875 besøk

Akkurat nå får du 61 % rabatt på stellevesken Basic fra Carena hos Lekmer. Stellevesken inneholder produkter til en samlet verdi av 1396 kr.

Hobbypakke med hobbyveske

Hobbypakke med hobbyveske

Velkomstpakke 4919 besøk

Mellom et tøft svangerskap, fødsel og babystell kan det være godt å slappe av med litt hekling og strikking av babytøy. Bli medlem i Hobbyklubben og få en stor hobbypakke i velkomstgave.

Spedbarnsboken 2017

Spedbarnsboken 2017

Kostnadsfritt 4003 besøk

Spedbarnsboken inneholder alt du trenger å vite om spedbarnstiden. 32 fageksperter bidrar for å gi deg en bok med høyt faglig nivå og mange nyttige råd.

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Kostnadsfritt 3684 besøk

Svangerskapsboken inneholder informasjon om hva som skjer med fosteret, og gode tips og råd til dere som skal bli foreldre. Boken sendes gratis mot porto til gravide.

Vareprøve Lifeline Care AMMENDE

Lifeline Care AMMENDE

Vareprøve 1845 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd for deg som ammer. Lifeline Care AMMENDE inneholder alle de viktige næringsstoffene du og ditt barn har behov for i denne fasen av livet.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 8179 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 6215 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Gratis katalog med inspirasjon til barnerommet

Katalog med inspirasjon til barnerommet

Kostnadsfritt 562 besøk

Her kan du bestille ett eksemplar av Hoppekids Magazine for 1 krone, og få tips og inspirasjon til barnerommet.

Bestill Nøstebarn-katalogen gratis

Nøstebarn-katalogen 2017-2018

Kostnadsfritt 347 besøk

Nøstebarn skaper og selger klær i ubehandlet ull til barn. Bestill en katalog å se deres fine produkter.

Få en gratis babymatguide

Babymatguiden

Kostnadsfritt 1163 besøk

Her kan du få en gratis babymatguide rett i innboksen. I babymatguiden finner du gode babymatoppskrifter, maten det er smart å starte med og du vil lære om de beste jærnkildene.

Fødselsboken

Fødselsboken

Velkomstpakke 2592 besøk

Bli medlem i Babyverden og få Fødselsboken gratis. Les om hvordan du skal forberde deg til fødselen, om fødested og smertelindring. Fødselsboken hjelper deg å ta de riktige valgene.

Nettbutikker

Babyshop.no Lekmer.no Mimmis.no BarnasBesteButikk.no Lappeliten.no Småungene.no Dreamkids.no Reimashop.com Adlibris.com Nordicprint.no Festkompaniet.no Eurotoys