logo bilde

Til foreldrene

nyhet badge Gravidvesken fra Lekmer

Gravidvesken fra Lekmer

Kampanje 788 besøk

Gravidvesken fra Lekmer er en komplett startpakke, og koster fra 349 kr. En kraftig stelleveske fylt med produkter som trengs under graviditeten, før fødselen og i løpet av den første tiden med en nyfødt baby.

Gratis katalog med inspirasjon til barnerommet

Katalog med inspirasjon til barnerommet

Kostnadsfritt 179 besøk

Her kan du bestille ett gratis eksemplar av Hoppekids Magazine, og få tips og inspirasjon til barnerommet.

Hobbypakke med hobbyveske

Hobbypakke med hobbyveske

Velkomstpakke 2066 besøk

Mellom et tøft svangerskap, fødsel og babystell kan det være godt å slappe av med litt hekling og strikking av babytøy. Bli medlem i Hobbyklubben og få en stor hobbypakke i velkomsgave.

Spedbarnsboken 2017

Spedbarnsboken 2017

Kostnadsfritt 518 besøk

Spedbarnsboken inneholder alt du trenger å vite om spedbarnstiden. 32 fageksperter bidrar for å gi deg en bok med høyt faglig nivå og mange nyttige råd.

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Kostnadsfritt 2873 besøk

Svangerskapsboken inneholder informasjon om hva som skjer med fosteret, og gode tips og råd til dere som skal bli foreldre. Boken sendes gratis mot porto til gravide.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 7370 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Vareprøve Lifeline Care AMMENDE

Lifeline Care AMMENDE

Vareprøve 1184 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd for deg som ammer. Lifeline Care AMMENDE inneholder alle de viktige næringsstoffene du og ditt barn har behov for i denne fasen av livet.

Bestill Nøstebarn-katalogen gratis

Nøstebarn-katalogen 2016-2017

Kostnadsfritt 48 besøk

Nøstebarn skaper og selger klær i ubehandlet ull til barn. Bestill en katalog å se deres fine produkter.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 4426 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Fødselsboken

Fødselsboken

Velkomstpakke 1988 besøk

Bli medlem i Babyverden og få Fødselsboken gratis. Les om hvordan du skal forberde deg til fødselen, om fødested og smertelindring. Fødselsboken hjelper deg å ta de riktige valgene.

Få en gratis babymatguide

Babymatguiden

Kostnadsfritt 756 besøk

Her kan du få en gratis babymatguide rett i innboksen. I babymatguiden finner du gode babymatoppskrifter, maten det er smart å starte med og du vil lære om de beste jærnkildene.

Nettbutikker

Babyshop.no Lekmer.no Mimmis.no BarnasBesteButikk.no Småungene.no Dreamkids.no Festkompaniet.no Reimashop.com Adlibris.com Eurotoys Babynest.no Jollyroom.no
vinn babyprodukter