logo bilde

Til foreldrene

Spedbarnsboken 2017

Spedbarnsboken 2017

Kostnadsfritt 277 besøk

Spedbarnsboken inneholder alt du trenger å vite om spedbarnstiden. 32 fageksperter bidrar for å gi deg en bok med høyt faglig nivå og mange nyttige råd.

nyhet badge Gratis katalog med inspirasjon til barnerommet

Katalog med inspirasjon til barnerommet

Kostnadsfritt 6 besøk

Her kan du bestille ett gratis eksemplar av Hoppekids Magazine, og få tips og inspirasjon til barnerommet.

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Kostnadsfritt 2615 besøk

Svangerskapsboken får du gratis hos Vitus Apotek og Ditt Apotek og inneholder informasjon om graviditeten og barnets utvikling uke for uke.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 7176 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Vendela Diamonds dagkrem og hudolje

Vendela Diamonds

Prøveabonnement 838 besøk

Her kan mor prøve 30 dagers forbruk av Vendela Diamonds, 30 ml dagkrem og 7,5 ml hudolje. Eksklusiv hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter.

Vareprøve Lifeline Care AMMENDE

Lifeline Care AMMENDE

Vareprøve 1051 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd for deg som ammer. Lifeline Care AMMENDE inneholder alle de viktige næringsstoffene du og ditt barn har behov for i denne fasen av livet.

Fødselsboken

Fødselsboken

Velkomstpakke 1818 besøk

Bli medlem i Babyverden og få Fødselsboken gratis. Les om hvordan du skal forberde deg til fødselen, om fødested og smertelindring. Fødselsboken hjelper deg å ta de riktige valgene.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 3964 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Få en gratis babymatguide

Babymatguiden

Kostnadsfritt 632 besøk

Her kan du få en gratis babymatguide rett i innboksen. I babymatguiden finner du gode babymatoppskrifter, maten det er smart å starte med og du vil lære om de beste jærnkildene.

Spedbarnsboken 2016

Spedbarnsboken 2016

Kostnadsfritt 2323 besøk

Spedbarnsboken er skrevet av 30 fagpersoner og i den finner du alt du trenger å vite om spedbarnstiden. Boken gir deg svar på viktige spørsmål du har gjennom barnets første leveår.