logo bilde

Nettbutikker

Oversikt over nettbutikker hvor du får kjøpt babyklær, babyutstyr, barnevogn, stellebord, stelleveske, stellematte, leker og alt du måtte trenge til din baby.

Babyshop.no

Babyshop.no

Babyshop har kjente merkevarer, høy fagkunnskap og god service. Babyshop er en av Norges eldste og mest tradisjonsrike barneutstyrskjeder.

Lekmer.no

Lekmer.no

På Lekmer.no finner du leker, babyprodukter, barneklær, spill, barnevogner, bilbarnestoler og barneværelse-innredning til riktig pris. Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien.

Mimmis.no

Mimmis.no

Mimmis.no tilbyr et bredt utvalg av produkter til baby og barn. Ett av Norges største sortiment, og tilbyr kunder et godt utvalg, med rask levering og god service.

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret har klær som passer til lek. Klær som lar barn være barn. For Polarn O. Pyret betyr det klær som forenkler hverdagen, men som også passer til fest.

Lappeliten.no

Lappeliten.no

Hos Lappeliten.no kan du bestille kule selvklebende navnelapper med unikt design. Navnelappene sitter godt på både klær og utstyr, og tåler vask etter vask.

Dreamkids.no

Dreamkids.no

Dreamkids.no er nordens største leverandør til glade barn over hele skandinivia. Alle figurer og merker man finner hos Dreamkids.no kjenner barna til fra tv, spill og tegnefilm.

Reimashop.com

Reimashop.com

Reima vil at barna skal kunne leke og bevege seg fritt under alle forhold. Alltid trygt og komfortabelt. Reima tilbyr kvalitetsklær med hovedfokus på funksjonalitet og komfort.

Askeladden Navnelapper

Askeladden Navnelapper

Selvklebende, strykefrie navnelapper til klær og utstyr. Fantastiske farger og flotte design.

Eurotoys

Eurotoys

Eurotoys er en skandinavisk nettbutikk som selger leker, barnemøbler, kostyme, lekehus, barnesykler og mye mer.

Ugleunger.no

Ugleunger.no

Ugleunger tilbyr kvalitetsklær for babyer, barn 0-12 år og voksne kvinner og menn.

Adlibris.com

Adlibris.com

Adlibris er Nordens ledende bokhandel på nett, med et bokutvalg på 10 millioner titler. Adlibris har også stort utvalg av leker. Alt fra Lego, lekebiler og kosedyr til hobbysett, puslespill og tegnesaker.

Nordicprint.no

Nordicprint.no

Med tøffe navnelapper og navnestempel fra Nordicprint kan du merke barnas klær og eiendeler.

Festkompaniet.no

Festkompaniet.no

Skal du arrangere babyshower? Da har Festkompaniet alt du trenger, med over 3000 festprodukter og rask levering.

Babynest.no

Babynest.no

Nettbutikk for barn og baby. Hos babynest.no finner du flotte og allergivennlige babynest, tipitelt til barnerommet og unike navneplakater laget av din egen valgfrie tekst. Fri frakt i Norge.

Festibox.no

Festibox.no

Festibox gjør det enklere å holde festlige anledninger i og utenfor hjemmet. Hvis du skal arrangere babyshower eller nanvefest finner du her det meste av festartikler til både jente og gutt.

Babycare.no

Babycare.no

Babycare har lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner. Babycare gir deg trygghet for at du velger riktig og trygghet for at du får den oppfølging og service som våre faghandlere tilbyr.

Littlebabybox.no

Littlebabybox.no

Abonner på Littlebabybox å få en boks med de beste babyproduktene en gang i måneden. Produktene er håndplukket etter babyens alder, utvikling i lek, motorikk og spisevaner.

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

På Bedrebabytid.no finner du produkter som kan bidra til trygghet, bedre søvn og utvikling. Mange av produktene er plukket ut i samråd med en spesialist i barnefysioterapi, for at du skal føle deg trygg på at dette er et godt valg for ditt barn.

BabyBanden.no

BabyBanden.no

Babybanden har alt du trenger til barn og baby. Leker, barneklær, bilstoler, babyutstyr, barnevogner og mer. Ta en titt på deres spennende ryddesalg.

Jollyroom.no

Jollyroom.no

På Jollyroom finner du et stort utvalg av barne- og babyprodukter. Her er det både barnevogner, bilstoler, barneklær, leker, innredning og gravidprodukter.

Barnashus.no

Barnashus.no

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby og forhandler kjente merkevarer. I nettbutikken kan du handle når det passer best for deg.

Familiebutikken.no

Familiebutikken.no

Familiebutikken.no har et stort og bredt utvalg av kjente merker innen barneklær, kvinneklær og herreklær, både på nyheter og tilbud. Butikken satser mye på barneklær.

Mor og Meg

Mor og Meg

Mor og Meg har behagelige kvalitetsklær fra kjente merkevarer. Alt det du trenger under og etter din graviditet.

Sprell.no

Sprell.no

Hos Sprell.no finner du mange kvalitetsleker i naturmaterialer og organiske tekstiler fra anerkjente merker. Sprell.no har et mangfold av produkter til barn, og spennende interiør til barnerommet.

Minirein.no

Minirein.no

Minirein er en unik barnebutikk med barneklær, leker og håndverk. Produktutvalget er inspirert av natur og dyr.

Snuppelus.no

Snuppelus.no

Hos Snuppelus.no finne du et stort utvalg av herlige snuppeklær til små prinsesser.

Småungene.no

Småungene.no

Småungene Barneklær er stedet for å kjøpe babyklær og barneklær til gutter og jenter fra nyfødt til 12 år. Utvalget utvides stadig og består av kjente merker og gode klær.

ToucanToys.no

ToucanToys.no

Toucan Toys ønsker å bringe nye, lyse, interessante og lærerike leker til Norge. Toucan Toys har fokus på kvalitet og elegant, smart design.

Babycomfort.no

Babycomfort.no

Baby Comfort er medlem av Babycare kjeden. Babycare er en landsdekkende kjede med over 65 butikker med lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner.

Guttelus.no

Guttelus.no

Guttelus.no tilbyr gutteklær, gutteleker og utstyr til de under fem år.

Nettbutikker

Babyshop.no Lekmer.no Mimmis.no Polarn O. Pyret Lappeliten.no Dreamkids.no Reimashop.com Askeladden Navnelapper Eurotoys Ugleunger.no Adlibris.com Nordicprint.no