logo bilde

Populære produkter

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 57827 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 55303 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 24208 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus. Du får også 1 stykk refill gratis.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 12315 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Babypakke med babyteppe

Babypakke med babyteppe

Velkomstpakke 8998 besøk

Få en velkomstpakke med babyteppe, Babyens hemmelige språk, Mummitrollet fotoalbum, rangle fra Teddykompaniet og Tassens små bøker (9 små bøker) fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 6618 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 4767 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 2993 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Babypakke med stavmikser

Babypakke med stavmikser

Velkomstpakke 2670 besøk

Få en babypakke med Philips stavmikser, Mat for barn, Mummi kosedyr, Mummi kopp og tallerken og Barnet ditt 4-8 måneder i velkomstgave fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Slik kan du få gode rabatter på babyprodukter

Gode rabatter på babyprodukter

Sparetips 2535 besøk

Det å få barn kan merkes på bankkontoen. Det er mye som skal kjøpes. Barnevogn, babyklær, leker og andre babyprodukter. Her er et lite tips som gjør at man kan spare noen kroner på alle innkjøpene.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 2427 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, 10 milepælkort og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 2367 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Svangerskapsboken 2016

Svangerskapsboken 2016

Kostnadsfritt 2094 besøk

Svangerskapsboken får du gratis hos Vitus Apotek og Ditt Apotek og inneholder informasjon om graviditeten og barnets utvikling uke for uke.

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Velkomstpakke 1928 besøk

Få et gavekort på 1000 kroner som kan brukes til barnebøker, filmer og andre ting produkter fra Bokklubben Barn.

Barnashus.no

Barnashus.no

Nettbutikk 1832 besøk

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby og forhandler kjente merkevarer. I nettbutikken kan du handle når det passer best for deg.

Spedbarnsboken 2016

Spedbarnsboken 2016

Kostnadsfritt 1828 besøk

Spedbarnsboken er skrevet av 30 fagpersoner og i den finner du alt du trenger å vite om spedbarnstiden. Boken gir deg svar på viktige spørsmål du har gjennom barnets første leveår.