logo bilde

Populære produkter

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 74171 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 73577 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 31555 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus. Du får også 1 stykk refill gratis.

Babypakke med Hakkebakkeskogen sengesett

Babypakke med sengesett

Velkomstpakke 23396 besøk

Få Hakkebakkeskogen sengesett fra Turiform, Kardemomme By gaveeske med emaljert tallerken og kopp og Jumbo som dro ut i verden av Thorbjørn Egner i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden - Baby.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 16132 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Min Nestlé Club velkomstgave

Min Nestlé Club velkomstgave

Kostnadsfritt 13922 besøk

Meld deg inn i Min Nestlé Club og få en gratis velkomstgave. Velkomstgaven er 1000 poeng til Min Nestlé Club's poengshop, som du kan benytte på diverse produkter. Min Nestlé Club er en gratis tjeneste som du kan melde deg ut av når du vil.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 10281 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 5106 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 4957 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Thorbjørn Egner gaveboks og sengesett

Kardemomme by sengesett og gaveboks

Velkomstpakke 4379 besøk

Få en gaveboks med Thorbjørn Egners samlede fortellinger og et nydelig Kardemomme by sengesett i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 3511 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Slik kan du få gode rabatter på babyprodukter

Gode rabatter på babyprodukter

Sparetips 2896 besøk

Det å få barn kan merkes på bankkontoen. Det er mye som skal kjøpes. Barnevogn, babyklær, leker og andre babyprodukter. Her er et lite tips som gjør at man kan spare noen kroner på alle innkjøpene.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 2596 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, 10 milepælkort og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Kjøkkenmaskin med stålbolle og blender

Kjøkkenmaskin med stålbolle og blender

Velkomstpakke 2419 besøk

Få en solid, rosa og hvis kjøkkenmaskin med blender, stor stålbolle og en rekke funksjoner i velkomstgave fra Bokklubben Barn.

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Velkomstpakke 2350 besøk

Få et gavekort på 1000 kroner som kan brukes til barnebøker, filmer og andre ting produkter fra Bokklubben Barn.

Svangerskapsboken 2016

Svangerskapsboken 2016

Kostnadsfritt 2349 besøk

Svangerskapsboken får du gratis hos Vitus Apotek og Ditt Apotek og inneholder informasjon om graviditeten og barnets utvikling uke for uke.