logo bilde

Populære produkter

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Babypakke 88689 besøk

Barnefamilien er viktig for REMA 1000 og derfor tilbyr de en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien. Nybakte foreldre kan hente babypakken gratis i en REMA 1000-butikk.

BabyBox fra Apotek1

BabyBox fra Apotek1

Babypakke 86981 besøk

BabyBox er et gratis tilbud til gravide og nybakte foreldre fra Apotek1. Innholdet i pakken er utviklet og sammensatt av Apotek1 og eksperter innen spedbarnspleie.

AngelCare bleiebøtte

AngelCare bleiebøtte

Kostnadsfritt 37676 besøk

Hvis du er gravid fra og med 28. uke eller har baby opptil 3 mnd. er du kvalifisert til å motta en gratis AngelCare bleiebøtte fra AngelCare og Barnas Hus. Du får også 1 stykk refill gratis.

Min Nestlé Club velkomstgave

Min Nestlé Club

Kostnadsfritt 20765 besøk

Meld deg inn i Min Nestlé Club og få blant annet tilgang spennende kurs og artikler om ditt barns utvikling og mat. Min Nestlé Club er en gratis tjeneste som du kan melde deg ut av når du vil.

Lulu-babypakke fra Goboken

Lulu-babypakke fra Goboken

Velkomstpakke 19268 besøk

Få en velkomstpakke med spennede tøybok, ranglebok, kartongbok og tøyklosser fra Goboken. Nå kan barnet ditt lære å bruke alle sansene samt leke med tøyklossene. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

DryNites vareprøve

DryNites vareprøve

Vareprøve 10722 besøk

DryNites kan hjelpe deg og barnet ditt i forbindelse med sengevæting. Bestill en gratis prøvepakke som inneholder 1 styk DryNites-produkt.

KIWI LilleGo' startpakke

KIWI LilleGo' startpakke

Babypakke 9191 besøk

LilleGo' startpakke er en stellebag fra KIWI som inneholder et stort utvalg av LilleGo' produkter. LilleGo' er en serie produkter som er både praktiske og gode for barnet ditt. Startpakken er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 7198 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Thorbjørn Egner gaveboks og sengesett

Kardemomme by sengesett og gaveboks

Velkomstpakke 6753 besøk

Få en gaveboks med Thorbjørn Egners samlede fortellinger og et nydelig Kardemomme by sengesett i velkomstpakke fra Barnas Egen Bokverden.

Sansepakke fra Goboken

Sansepakke fra Goboken

Velkomstpakke 5090 besøk

Få en babypakke men en myk velurball, tøybok med speil, trekk-ut-bok, Kartongboken Se her! og en ekstra overraskelse fra Goboken. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser i Goboken.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 3980 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Gavekort på 1000 kr til barnebøker

Velkomstpakke 2935 besøk

Få et gavekort på 1000 kroner som kan brukes til barnebøker, filmer og andre ting produkter fra Bokklubben Barn.

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Babypakke som hjelper ditt barns utvikling

Velkomstpakke 2825 besøk

Få en velkomstpakke som hjelper ditt barns utvikling fra Goboken. Den inneholder et vattert hjerte, ELLI vognbok, 10 milepælkort og en samling med rim, regler, sanger og historier for de aller yngste.

Karsten og Petra-pakke med kosedyr

Karsten og Petra-pakke

Velkomstpakke 2809 besøk

Få en Karsten og Petra-pakke med DVD, puslespillbok, jubileumsbok med 5 historier, aktivitetsbok og kosedyr fra Barnas Egen Bokverden.

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Svangerskapsboken 2016 - 2017

Kostnadsfritt 2626 besøk

Svangerskapsboken får du gratis hos Vitus Apotek og Ditt Apotek og inneholder informasjon om graviditeten og barnets utvikling uke for uke.

Babyshop.no

Babyshop.no

Nettbutikk 2559 besøk

Babyshop har kjente merkevarer, høy fagkunnskap og god service. Babyshop er en av Norges eldste og mest tradisjonsrike barneutstyrskjeder.