logo bilde

Betingelser for bruk

Babypakker.no's målsetting er å gi gravide og nybakte foreldre en oversikt over alle babypakker, startpakker, velkomstpakker og vareprøver til barn og baby.

Babypakker.no selger ingen produkter
Babypakker.no selger ingen av produktene på nettsiden og er ikke ansvarlig for noen av produktene. Spørsmål om produktene må sendes til det firma som markedsfører produktet.

Når man klikker 'Se tilbudet' forlater man vår nettside. På de eksterne sidene man kommer til, kan man som regel finne kontaktinformasjon til de som selger produktet.

Feil og mangler
Betingelser som kjøpsforpliktelser, medlemskap og priser på produkter kan endres på sidene vi linker til. Derfor kan vi ikke garantere at betingelser og informasjon om produkter på våre nettsider ikke inneholder feil og mangler.

Les alltid betingelser
Det er viktig at du alltid leser igjennom betingelsene på bestillingssiden til det aktuelle produktet du ønsker, før du bestiller. På den måten er du alltid klar over hvor mye du må betale i porto og ekspedisjonsgebyr og om det er noen forpliktelser.

Produktbeskrivelser
Vi har på ingen måte testet alle produktene på nettsiden. Derfor er produktbeskrivelsene på våre nettsider stort sett basert på beskrivelsen av produktet på de landingssidene vi linker til. I og med at landingssidene ofte oppdateres, kan vår beskrivelse være basert på en eldre landingsside.

Babypakker.no
24. Juli 2017