Bilde av baby

Foreldre

Spedbarnsboken 2019

Spedbarnsboken 2019

Kostnadsfritt 644 besøk

Spedbarnsboken inneholder alt du trenger å vite om spedbarnstiden. 32 fageksperter bidrar for å gi deg en bok med høyt faglig nivå og mange nyttige råd.

Gratis ShaiBox sommerpakke

ShaiBox sommerpakke

Kampanje 157 besøk

Her kan mor få en ShaiBox sommerpakke med Shai barberhøvel, bikinihøvler, refillblader, barbergel og toalettmappe.

Strikkepakke med garn fra Hillesvåg

Strikkepakke med garn fra Hillesvåg

Velkomstpakke 11931 besøk

Mellom et tøft svangerskap, fødsel og babystell kan det være godt å slappe av med litt strikking av babytøy. Bli medlem i Hobbyklubben og få en stor strikkepakke med garn i velkomstgave.

Flipp gratis i 30 dager

Flipp gratis i 30 dager

Prøveabonnement 732 besøk

Prøv Flipp gratis i 30 dager og les så mye du vil i 50 av Norges mest populære blader og tegneserier.

Fødselsboken

Fødselsboken

Velkomstpakke 4196 besøk

Bli medlem i Babyverden og få Fødselsboken gratis. Les om hvordan du skal forberde deg til fødselen, om fødested og smertelindring. Fødselsboken hjelper deg å ta de riktige valgene.

Strikkepakke med JBL hodetelefoner

Strikkepakke med JBL hodetelefoner

Velkomstpakke 1361 besøk

Har du lyst til å ta fram strikkepinnene og strikke fint babytøy? Akkurat nå kan du velge deg 3 hobbybøker og i tillegg få trådløse hodetelefoner fra JBL i velkomstgave hvis du melder deg inn i Hobbyklubben.

Vareprøve Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Vareprøve 9939 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Vendela Diamonds dagkrem og hudolje

Vendela Diamonds

Kampanje 911 besøk

Her kan mor prøve 30 dagers forbruk av Vendela Diamonds, 30 ml dagkrem og 7,5 ml hudolje. Eksklusiv hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter.

Vareprøver fra TENA

Vareprøver fra TENA

Vareprøve 327 besøk

TENA tilbyr effektiv beskyttelse mot urinlekkasje. Her kan du bestille en gratis prøvepakke, som blir levert hjem til deg i en diskré pakke.

Få en gratis babymatguide

Babymatguiden

Kostnadsfritt 2044 besøk

Her kan du få en gratis babymatguide rett i innboksen. I babymatguiden finner du gode babymatoppskrifter, maten det er smart å starte med og du vil lære om de beste jærnkildene.

Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Vareprøve 11148 besøk

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Vareprøve Lifeline Care AMMENDE

Lifeline Care AMMENDE

Vareprøve 3406 besøk

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd for deg som ammer. Lifeline Care AMMENDE inneholder alle de viktige næringsstoffene du og ditt barn har behov for i denne fasen av livet.