Foreldre

Bilde av ShaiBox velværepakke

ShaiBox velværepakke

Her kan mor få en ShaiBox velværepakke med Shai barberhøvel, ansiktsmasker, fuktighetsgivende dusjsåpe og toalettmappe.

Kampanje
Bilde av Spedbarnsboken 2019

Spedbarnsboken 2019

Spedbarnsboken inneholder alt du trenger å vite om spedbarnstiden. 32 fageksperter bidrar for å gi deg en bok med høyt faglig nivå og mange nyttige råd.

Kostnadsfritt
Bilde av Fødselsboken

Fødselsboken

Bli medlem i Babyverden og få Fødselsboken gratis. Les om hvordan du skal forberde deg til fødselen, om fødested og smertelindring. Fødselsboken hjelper deg å ta de riktige valgene.

Velkomstpakke
Bilde av Vendela Diamonds

Vendela Diamonds

Her kan mor prøve 30 dagers forbruk av Vendela Diamonds, 30 ml dagkrem og 7,5 ml hudolje. Eksklusiv hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter.

Kampanje
Bilde av Lifeline Care GRAVID

Lifeline Care GRAVID

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd tilpasset deg og ditt kommende barns behov fra du planlegger å bli gravid og ut første trimester.

Vareprøve
Bilde av Vareprøver fra TENA

Vareprøver fra TENA

TENA tilbyr effektiv beskyttelse mot urinlekkasje. Her kan du bestille en gratis prøvepakke, som blir levert hjem til deg i en diskré pakke.

Vareprøve
Bilde av Gratis vareprøver

Gratis vareprøver

Er du på jakt etter andre ting enn babypakker kan du besøke Vareprøver.no som er full av vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og prøveabonnement. Barberhøvler, hudkremer, bøker, helsekost, undertøy, parfyme, aviser og mer.

Vareprøve
Bilde av Babymatguiden

Babymatguiden

Her kan du få en gratis babymatguide rett i innboksen. I babymatguiden finner du gode babymatoppskrifter, maten det er smart å starte med og du vil lære om de beste jærnkildene.

Kostnadsfritt
Bilde av Lifeline Care AMMENDE

Lifeline Care AMMENDE

Bestill en gratis vareprøve på et komplett kosttilskudd for deg som ammer. Lifeline Care AMMENDE inneholder alle de viktige næringsstoffene du og ditt barn har behov for i denne fasen av livet.

Vareprøve