Bilde av baby

Personvern

Personvern dreier seg om om retten til privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Babypakker.no følger retningslinjene for GDPR og personopplysningsloven.

Nyhetsbrev

Den eneste personopplysningen vi lagrer er email-adressene som benyttes ved påmelding til vårt nyhetsbrev, samt IP-adressen for å kunne dokumentere hvor påmeldingen har funnet sted.

Babypakker.no bruker Mailgun som platform til å sende automatiserte, ukentlige nyhetsbrev. Ved påmelding av nyhetsbrevet, godtar du at informasjonen blir overført til Mailgun for prosessering i henhold til deres Privacy Policy og Terms of Service.

  • Email-adressene blir kun brukt til å sende nyhetsbrev med nye produkter og tilbud på nettsiden.
  • Email-adressene blir lagret når brukere fyller ut påmeldingsskjemaet til vårt nyhetsbrev.
  • Når brukeren melder seg av nyhetsbrevet sletter vi også alle personopplysninger.
  • Avmelding gjøres enkelt ved å klikke på avregistreringslinken som finnes nederst i alle nyhetsbrev.
  • Nyhetsbrevet sendes maksimalt én gang per uke.
  • Babypakker.no deler aldri dine personopplysninger med en tredjepart.
  • Cookies

    Babypakker.no bruker cookies. Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på brukerens maskin og brukes ofte til å forbedre brukeropplevelsen på en nettside.

    Vi bruker cookies blant annet for å beskytte nettsiden mot Cross-Site Request Forgery (CSRF) angrep.

    Informasjonen som lagres via cookies inneholder ingen personlig informasjon.

    Tredjeparts nettsider

    På Babypakker.no finnes det linker til tredjeparts nettsider. Vi tar ikke ansvar og har ingen kontroll over materialet, innholdet eller behandling av personvern på tredjeparts nettsider.


    Babypakker.no
    16. Februar 2019