Bilde av baby

Nettbutikker

Oversikt over nettbutikker hvor du får kjøpt babyklær, babyutstyr, barnevogn, stellebord, stelleveske, stellematte, leker og alt du måtte trenge til din baby.

Lekmer.no

Lekmer.no

På Lekmer.no finner du leker, babyprodukter, barneklær, spill, barnevogner, bilbarnestoler og barneværelse-innredning til riktig pris. Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien.

Jollyroom.no

Jollyroom.no

På Jollyroom finner du et stort utvalg av barne- og babyprodukter. Her er det både barnevogner, bilstoler, barneklær, leker, innredning og gravidprodukter.

Mimmis.no

Mimmis.no

Mimmis.no tilbyr et bredt utvalg av produkter til baby og barn. Ett av Norges største sortiment, og tilbyr kunder et godt utvalg, med rask levering og god service.

Babyshop.no

Babyshop.no

Babyshop har kjente merkevarer, høy fagkunnskap og god service. Babyshop er en av Norges eldste og mest tradisjonsrike barneutstyrskjeder.

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret har klær som passer til lek. Klær som lar barn være barn. For Polarn O. Pyret betyr det klær som forenkler hverdagen, men som også passer til fest.

Smartlapper.no

Smartlapper.no

Navnelapper til merking av ditt barns eiendeler. Ikke mist kostbare klær, leker, drikkeflasker, sko osv. Gratis frakt.

Minikids.no

Minikids.no

Minikids.no er en norsk nettbutikk som tilbyr leker og interiørprodukter til barnas rom.

Reima.com

Reima.com

Reima vil at barna skal kunne leke og bevege seg fritt under alle forhold. Alltid trygt og komfortabelt. Reima tilbyr kvalitetsklær med hovedfokus på funksjonalitet og komfort.

Askeladden Navnelapper

Askeladden Navnelapper

Selvklebende, strykefrie navnelapper til klær og utstyr. Fantastiske farger og flotte design.

Lindex

Lindex

Lindex er en av Europas ledende motekjeder og tilbyr høykvalitets mote til den motebevisste kvinnen i tillegg til lekre baby- og barneklær.

Drømmerom

Drømmerom

Drømmerom har landets største utvalg av temasenger for barn. Her finner du unike senger av fransk design og høy kvalitet.

Lappeliten.no

Lappeliten.no

Hos Lappeliten.no kan du bestille kule selvklebende navnelapper med unikt design. Navnelappene sitter godt på både klær og utstyr, og tåler vask etter vask.

Eurotoys

Eurotoys

Eurotoys er en skandinavisk nettbutikk som selger leker, barnemøbler, kostyme, lekehus, barnesykler og mye mer.

Adlibris.com

Adlibris.com

Adlibris er Nordens ledende bokhandel på nett, med et bokutvalg på 10 millioner titler. Adlibris har også stort utvalg av leker. Alt fra Lego, lekebiler og kosedyr til hobbysett, puslespill og tegnesaker.

Ugleunger.no

Ugleunger.no

Ugleunger tilbyr kvalitetsklær for babyer, barn 0-12 år og voksne kvinner og menn.

Nordicprint.no

Nordicprint.no

Med tøffe navnelapper og navnestempel fra Nordicprint kan du merke barnas klær og eiendeler.

Festkompaniet.no

Festkompaniet.no

Skal du arrangere babyshower? Da har Festkompaniet alt du trenger, med over 3000 festprodukter og rask levering.

BabyBanden.no

BabyBanden.no

Babybanden har alt du trenger til barn og baby. Leker, barneklær, bilstoler, babyutstyr, barnevogner og mer. Ta en titt på deres spennende ryddesalg.

Barnashus.no

Barnashus.no

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby og forhandler kjente merkevarer. I nettbutikken kan du handle når det passer best for deg.

Babycare.no

Babycare.no

Babycare har lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner. Babycare gir deg trygghet for at du velger riktig og trygghet for at du får den oppfølging og service som våre faghandlere tilbyr.

Babynest.no

Babynest.no

Nettbutikk for barn og baby. Hos babynest.no finner du flotte og allergivennlige babynest, tipitelt til barnerommet og unike navneplakater laget av din egen valgfrie tekst. Fri frakt i Norge.

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

På Bedrebabytid.no finner du produkter som kan bidra til trygghet, bedre søvn og utvikling. Mange av produktene er plukket ut i samråd med en spesialist i barnefysioterapi, for at du skal føle deg trygg på at dette er et godt valg for ditt barn.

Familiebutikken.no

Familiebutikken.no

Familiebutikken.no har et stort og bredt utvalg av kjente merker innen barneklær, kvinneklær og herreklær, både på nyheter og tilbud. Butikken satser mye på barneklær.

Mor og Meg

Mor og Meg

Mor og Meg har behagelige kvalitetsklær fra kjente merkevarer. Alt det du trenger under og etter din graviditet.

Sprell.no

Sprell.no

Hos Sprell.no finner du mange kvalitetsleker i naturmaterialer og organiske tekstiler fra anerkjente merker. Sprell.no har et mangfold av produkter til barn, og spennende interiør til barnerommet.

Minirein.no

Minirein.no

Minirein er en unik barnebutikk med barneklær, leker og håndverk. Produktutvalget er inspirert av natur og dyr.

Guttelus.no

Guttelus.no

Guttelus.no tilbyr gutteklær, gutteleker og utstyr til de under fem år.

ToucanToys.no

ToucanToys.no

Toucan Toys ønsker å bringe nye, lyse, interessante og lærerike leker til Norge. Toucan Toys har fokus på kvalitet og elegant, smart design.

Småungene.no

Småungene.no

Småungene Barneklær er stedet for å kjøpe babyklær og barneklær til gutter og jenter fra nyfødt til 12 år. Utvalget utvides stadig og består av kjente merker og gode klær.